Eirik Frederiksen

Daglig leder, prosjektleder, partner

Telefon: +47 915 88 340

Epost: [email protected]

Eirik har ti års bransjeerfaring med ansvar for konseptutvikling, forhandlinger, avtaler og overordnet organisering av ulike oppdrag. Han er utdannet ved Norges Markedshøyskole og studier i USA. Han har tidligere jobbet som markedssjef i Asker Skiklubb/ Asker Fotball og har også jobbet som lensmannsbetjent med fokus på økonomisaker/ tvangsfullbyrdelser.
Eivind Tyrdal

Leder salg- og prosjektledelse

Telefon: +47 916 06 287

Epost: [email protected]

Eivind er ansvarlig for kundekontakt i flytteprosessens første fase, med særlig vekt på tilpassede løsningsforslag og overordnet logistikk. Eivind har lang erfaring fra flyttebransjen.
Henrik Halling

Prosjektleder

Telefon: +47 934 12 641

Epost: [email protected]

Henrik har bakgrunn som offiser i Hæren. Gjennom dette har han tilegnet seg bred erfaring med blant annet fysisk arbeid, skånsom behandling av verdifullt materiell, samt lederoppgaver under utfordrende forhold. I tillegg til offiser bakgrunnen har han en bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI. Henrik er hovedansvarlig for operativ koordinering av transport og mannskap, samt planlegging av logistikk i samarbeid med driftssjef. Henrik har lang er mange års erfaring innenfor flyttebransjen og har jobbet som prosjektleder ved flere av de største største prosjektene i bransjen.
Chris Homlen

Prosjektleder

Telefon:+47 940 34 916

Epost: [email protected]

Chris har ansvar for å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Dette innebærer blant annet leveransekoordinering av større prosjekter. Chris har tidligere jobbet som regionsjef innen varehandel og har over 10 års erfaring fra ledelse, salg og logistikk. Dette gjør at han i dag er en strukturert og engasjert organisator.
Thomas Kristiansen

Prosjektleder

Telefon:+47 484 54 651

Epost: [email protected]ksperten.no

Thomas har lang erfaring fra logistikk og transportplanlegging. Thomas har spesielt god kompetanse innenfor data og IT.
Mustafa Rahimi

Operativ prosjektleder

Telefon:+47 967 28 982

Epost: [email protected]

Mustafa har jobbet i FlytteEksperten siden 2014 og er en av bransjens mest erfarne operative prosjektledere. Mustafa har opparbeidet seg spesielt god kompetanse innenfor operativ gjennomføring av store prosjekter. Mustafa har vært sentral i gjennomføringen ved flere av bransjens største relokalisering prosjekter opp gjennom årene.
Lars Olsson

Prosjektleder, partner

Telefon: +47 975 42 301

Epost: [email protected]

Lars har over 20 års erfaring fra flyttebransjen, med inngående kjennskap til fysisk arbeid, flytteledelse, logistikkplanlegging og administrativ ledelse for bedrifter. Han har hatt ledelsen på store og komplekse flytteprosesser, inkludert oppdrag der ekstraordinær arbeidsinnsats og kreative løsninger har vært påkrevd. Av hans oppdrag kan nevnes: Varner-gruppen, Wärsila Välmarine, FMC, Oxer Eiendom, Elkem, Totaltek, Samsung, Energima, Burson-Marsteller, Proaktiv Eiendomsmegling, IM Skaugen og Naturvernforbundet.
Heidi Ramsdal-Ekle

Office Manager/Miljøansvarlig

Telefon: +47 993 52 974

Epost: [email protected]

Heidi håndterer personalsaker, HMS-rutiner og utvikler miljøansvaret vårt. Heidi har mastergrad idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole og Forsvarets Høgskole med fokus på stress og stressmestring. I tillegg har hun et påbygningsår i krisehåndtering fra Høgskolen i Innlandet.
Heidi har og erfaring som mentaltrener fra idretten, og jobber for øyeblikket med Lyn Fotball Damer i Toppserien ved siden av.
Matias Warp

Økonomiansvarlig

Telefon: +47 412 54 299

Epost: [email protected]

Matias har bachelor i økonomi fra North Park University i Chicago. Matias har også lang erfaring fra logistikkbransjen og som prosjektleder innenfor eventbransjen. I tillegg har han bakgrunn fra toppidretten, og har tilegnet seg gode og stødige lederegenskaper derfra. Til daglig har han ansvar for økonomi i FlytteEksperten.
Ferdinand

Gledesspreder

Ferdinand er vår maskot. Med sitt lune lynne tar han alle varmt imot og byr på gode klemmer etter en lang dag på jobb. I mellomtiden finner vi han stort sett sovende på sofaen i resepsjonen hvor han passer på kontorlokalene våre og tar imot kunder med logrende hale 🙂

" Takk for en vel utført jobb, som ble utført effektivt og på en fin måte i samsvar med kontrakt "

Gisle Evensen - Rica Eiendom Holding AS

RicaEiendom_logo
oslo_adv

"Jeg er svært fornøyd med jobben deres og hele prosessen "

Arne Heiestad - Advokat/partner

payexmail

" Vi ble møtt av profesjonelt personale som roet oss ned og loset oss trygt gjennom hele prosessen.

Vi kan trygt anbefale FlytteEksperten til andre potensielle kunder "

Christine Liland - Quality Manager

avan

" Bedre service har vi ikke vært borti! Alt gikk etter planene, og ekstraarbeid som dukket opp underveis ble tatt på strak arm.

Tusen takk for kjempe god hjelp! "

Maria Madsen - Office Manager

Saatchi-Saatchi-LOGO

" Vi snakket med flere flyttebyråer og FlytteEksperten var vårt førstevalg. De var ryddige og behagelig å forholde seg til gjennom hele prosessen.

De var presise, vennlige og kom med gode forslag til oss slik av vi klarte å flytte så effektivt som mulig, både med hensyn til tid og penger.

Vi anbefaler FlytteEksperten til alle! "

Magnhild Foldøy - Project Manager

image001

" Godt fornøyd med både planlegging og gjennomføring av flyttingen "

Morten Eibak - SKAB Norge AS

Wartsila-logo_300


Deres kompetanse og flytteledelse gjorde at flytteprosessen ble en positiv erfaring."

" FlytteEksperten leverte det rimeligste anbudet og holdt oss fortløpende oppdatert på kostnadssiden.

- Marius Haug - Manager Project Engineering

KONTAKTSKJEMA
Ved å fylle ut skjemaet under, vil vi følge opp henvendelsen i løpet samme, eller påfølgende arbeidsdag.

I de fleste tilfeller vil det være ønskelig med en befaring og et kort møte, slik at oppdraget blir godt definert – og vi kan gi et nøyaktig pristilbud.

For enklere prosjekt, vil det være mulig å gi et prisestimat kun basert på inventarlisten og informasjon om adkomst ut- og inn. Fyll i så fall ut en: TILBUDSFORESPØRSEL