Kontormøbler

For å møte et voksende ønske om å ta vare på miljøet, har FlytteEksperten utviklet et unikt gjenbrukskonsept av møbler for å imøtekomme våre kunders behov. Prosjektet har fått navnet Refurnish

Et unikt gjenbrukskonsept for kontormøbler

Refurnish tilbyr totalløsninger for inventaret til våre kunder. Tjenestene inkluderer håndtering og vurdering av dagens inventar, samt løsninger for møblering av nye lokaler. Via kundenettverket vårt har vi tilgang til eksklusive møbler og sammen finner vi de beste mulighetene for ditt kontor, innenfor deres rammer.

Ved å gjenbruke, kjøpe, selge, donere og redesigne, kan din bedrift få hjelp til å avhende møbler og kjøpe nye, pent brukte gjenbruksmøbler. Slik sparer vi sammen miljøet, og deres flyttekostnad reduseres.

I majoriteten av flytteprosjekter er møbler og inventar en av de desidert største budsjettpostene. Planleggingen av dette feltet bør starte så tidlig som mulig. Skal man flytte med seg eksisterende inventar, kjøpe noe annet, eller ligger kanskje svaret et sted imellom? Vi viser deg hvilke muligheter ditt prosjekt har, med miljø og gjenbruk i fokus.

Noen av våre virkemidler:

Heidi

Prosjektleder for Refurnish.

Lurer du på noe? Jeg tar gjerne en uforpliktende prat og kommer gjerne på befaring ut til din bedrift.

Ta gjerne kontakt via
heidi@flytteeksperten.no
+47 99352974

Våre produktkategorier:

Kontakt oss

Fyll ut skjema for gratis og uforpliktende befaring. Vi følger opp henvendelsen i løpet av samme, eller påfølgende arbeidsdag.
 

I de fleste tilfeller vil det være ønskelig med en befaring og et kort møte, slik at oppdraget blir godt definert – og vi kan gi et nøyaktig pristilbud.

For enklere prosjekt, vil det være mulig å gi et prisestimat kun basert på inventarlisten og informasjon om adkomst ut- og inn. Fyll i så fall ut en: TILBUDSFORESPØRSEL