Tjenester

Ved å velge FlytteEksperten, vil man få en rimelig og profesjonell partner med fokus på service i alle tjenesteledd.

Totalleverandør av flyttetjenester for bedrifter

FlytteEkspertens tjenester dekker hele flytteprosessen fra første planleggingsmøte – til innflytting. Vi tilbyr kontorflytting, arkivflytting, lagerflytting, spesialflytting og gjennomføring av alle typer flytteprosjekt. Vi legger stor vekt på valgfrihet og tilpassede løsninger. Gjennom kontinuerlig utvikling av våre tjenester, skal vi levere bransjens beste flytteprodukt.

Bedriftsflytting

Basic kontorflytting
Prosjektledelse
Pakking og merking
Flytteprosess fra A til Å

Kontormøbler

Interiørplanlegging
Bestillinger og innkjøp
Gjenbruk, bruktsalg
Montasje og kabelsanering

Tilbakelevering

Tømming og avhending
Riving, sparkling, maling
Flyttevask m/ boning, rens
Forhandling, overlevering

Lager

Mellomlagring
Langtidslagring
Henting og levering
Lokaler sentralt i Oslo

Kontakt oss

Fyll ut skjema for gratis og uforpliktende befaring. Vi følger opp henvendelsen i løpet av samme, eller påfølgende arbeidsdag.
 

I de fleste tilfeller vil det være ønskelig med en befaring og et kort møte, slik at oppdraget blir godt definert – og vi kan gi et nøyaktig pristilbud.

For enklere prosjekt, vil det være mulig å gi et prisestimat kun basert på inventarlisten og informasjon om adkomst ut- og inn. Fyll i så fall ut en: TILBUDSFORESPØRSEL

Referanser

Noen av våre referanser

★★★★★
FlytteEksperten leverte det rimeligste anbudet og holdt oss fortløpende oppdatert på kostnadssiden.Deres kompetanse og flytteledelse gjorde at flytteprosessen ble en positiv erfaring.

★★★★★
Jeg er svært fornøyd med jobben deres og hele prosessen.

Arne Heiestad Advokat/partner

★★★★★
Vi ble møtt av profesjonelt personale som roet oss ned og loset oss trygt gjennom hele prosessen. Vi kan trygt anbefale FlytteEksperten til andre potensielle kunder

Christine Liland Quality Manager

★★★★★
Bedre service har vi ikke vært borti! Alt gikk etter planene, og ekstraarbeid som dukket opp underveis ble tatt på strak arm. Tusen takk for kjempe god hjelp!

Maria Madsen Office Manager
malling forvaltning logo