Tilbakelevering av gamle lokaler

Ved å velge FlytteEksperten, vil man få en rimelig og profesjonell partner med fokus på service i alle tjenesteledd.

Det er viktig å ha en ryddig prosess ved avvikling/tilbakeleveringen av de gamle lokalene til gårdeier. I de fleste leieforhold plikter leietaker å levere tilbake lokalene i tilnærmet samme stand som ved innflytting. Mange leietakere undervurderer dette punktet.

Forhandling med gårdeier

Dokumentene som styrer tilbakeleveringen er i hovedsak (1) leiekontrakten og (2) spekklisten fra gårdeier. Spekklisten er de krav gårdeier har til utbedringer av lokalene, før de kan leveres tilbake. FlytteEksperten kan gjerne ta en vurdering på om kravene som fremsettes er rimelige (normale), samt gi et overslag på hva det eventuelt vil koste få gjennomføre den fysiske jobben. I mange tilfeller vil gårdeier foreslå at leietaker betaler en viss sum isteden for å gjennomføre utbedringene.

Standard tilbakelevering

Som regel ønsker gårdeier at alt resterende inventar fjernes, samt at whiteboards og lignende skrus ned fra veggene. Det regnes som standard prosedyre at skruehull blir tettet – og eventuelt malt over, samt at lokalet blir vasket grundig før overlevering.

Som totalleverandør vil FlytteEksperten kunne utføre alle oppgaver vedrørende tilbakestillingen.

Bedriftsflytting

Basic kontorflytting
Prosjektledelse
Pakking og merking
Flytteprosess fra A til Å

Kontormøbler

Interiørplanlegging
Bestillinger og innkjøp
Gjenbruk, bruktsalg
Montasje og kabelsanering

Lager

Mellomlagring
Langtidslagring
Henting og levering
Lokaler sentralt i Oslo

Referanser

Noen av våre referanser

★★★★★
FlytteEksperten leverte det rimeligste anbudet og holdt oss fortløpende oppdatert på kostnadssiden.Deres kompetanse og flytteledelse gjorde at flytteprosessen ble en positiv erfaring.

★★★★★
Jeg er svært fornøyd med jobben deres og hele prosessen.

Arne Heiestad Advokat/partner

★★★★★
Vi ble møtt av profesjonelt personale som roet oss ned og loset oss trygt gjennom hele prosessen. Vi kan trygt anbefale FlytteEksperten til andre potensielle kunder

Christine Liland Quality Manager

★★★★★
Bedre service har vi ikke vært borti! Alt gikk etter planene, og ekstraarbeid som dukket opp underveis ble tatt på strak arm. Tusen takk for kjempe god hjelp!

Maria Madsen Office Manager

Kontakt oss

Fyll ut skjema for gratis og uforpliktende befaring. Vi følger opp henvendelsen i løpet av samme, eller påfølgende arbeidsdag.
 

I de fleste tilfeller vil det være ønskelig med en befaring og et kort møte, slik at oppdraget blir godt definert – og vi kan gi et nøyaktig pristilbud.

For enklere prosjekt, vil det være mulig å gi et prisestimat kun basert på inventarlisten og informasjon om adkomst ut- og inn. Fyll i så fall ut en: TILBUDSFORESPØRSEL