Referanseoversikt

Vi er stolte av jobben vi har gjort for våre kunder. Vi utfører flyttejobben trygt, sikkert, til avtalt pris og innen avtalt tid. 

FlytteEksperten utfører årlig flytting av mange tusen arbeidsplasser for små og store bedrifter i privat og offentlig sektor. Vi er fast leverandør for noen av de ledende aktørene innen næringseiendom, og har flere rammeavtaler med det offentlige.
 

Ved pristilbud vedlegges bransjerelevante referanser med kontaktinformasjon og beskrivelse av de aktuelle prosjektene. Ingen oppdrag er for store eller små, spør gjerne etter en referanse som passer til ditt prosjekt.

★★★★★
FlytteEksperten leverte det rimeligste anbudet og holdt oss fortløpende oppdatert på kostnadssiden.Deres kompetanse og flytteledelse gjorde at flytteprosessen ble en positiv erfaring.

★★★★★
Jeg er svært fornøyd med jobben deres og hele prosessen.

Arne Heiestad Advokat/partner

★★★★★
Vi ble møtt av profesjonelt personale som roet oss ned og loset oss trygt gjennom hele prosessen. Vi kan trygt anbefale FlytteEksperten til andre potensielle kunder

Christine Liland Quality Manager

★★★★★
Bedre service har vi ikke vært borti! Alt gikk etter planene, og ekstraarbeid som dukket opp underveis ble tatt på strak arm. Tusen takk for kjempe god hjelp!

Maria Madsen Office Manager

Kontakt oss

Fyll ut skjema for gratis og uforpliktende befaring. Vi følger opp henvendelsen i løpet av samme, eller påfølgende arbeidsdag.
 

I de fleste tilfeller vil det være ønskelig med en befaring og et kort møte, slik at oppdraget blir godt definert – og vi kan gi et nøyaktig pristilbud.

For enklere prosjekt, vil det være mulig å gi et prisestimat kun basert på inventarlisten og informasjon om adkomst ut- og inn. Fyll i så fall ut en: TILBUDSFORESPØRSEL