Miljøvennlige flytteprosesser

Vi ønsker å være bransjeledende, samt nyskapende innenfor miljø og bærekraft med hensyn til å bidra til en sirkulær økonomi.

FlytteEksperten ønsker å bidra i den grad vi kan til det økende behovet for å minimere klimaendringene gjennom miljøvennlige flytteprosesser.   

FlytteEksperten har et totalkonsept rundt hele flytteprosessen for å redusere miljøfotavtrykket for våre kunder. Konseptet innebærer en rekke ulike tiltak både før, under og etter flytteprosessen, med mål om å være bransjeledende innenfor miljø. FlytteEksperten har utført oppdrag for noen av Norges mest miljøbevisste selskaper. 

Vi tilbyr optimaliserte tiltak og rutiner i alle ledd av flyttingen. Vi har gått gjennom flytteprosessen vår i sømmene og analysert i hvilke ledd vi kan fatte tiltak for å bidra med å minimere våre klimaavtrykk. I samarbeid med våre kunder ser vi nå at vi reduserer utslipp, kaster langt mindre avfall, kildesorterer smartere og gjenbruker langt mer. I tillegg til å bidra til å minimere klimaavtrykket ser vi også at dette blir rimeligere for kundene våre. Samtidig gir det oss muligheten til å være transparente med kundene våre, og lar dem få muligheten til å kunne garantere at deres egen miljøsatsing ivaretas. 

FlytteEksperten har gjennom mange år erfart at området hvor vi kan bidra mest, er innenfor ulike tiltak innenfor gjenbruk av kontormøbler. Hvert år kastes det 140 000 tonn kontormøbler i Norge, hvilket bidrar til en stor miljøbelastning. Vi har et langsiktig mål om at tallet på sikt skal være 0 på våre prosjekter.  Vårt konsept, Refurnish, skal bidra til en sirkulær økonomi som forhindrer sløsing, fremmer gjenvinning av råmaterialer og sikrer ny bruk av ressurser. Vi merker heldigvis at bruk-og-kast-mentaliteten sakte, men sikkert er i ferd med å fases ut av samfunnet.  

Refurnish – et unikt gjenbrukskonsept for kontormøbler   

Vi synes det er gøy å jobbe med gjenbruk. Over flere år har vi utviklet vårt eget konsept for våre ulike møbeltjenester. FlytteEksperten er den eneste aktøren i markedet som kan tilby denne tjenesten. Refurnish har mange ulike tiltak og virkemidler, store besparelser og fleksible løsninger som passer alle typer bedrifter og flytteprosjekt. Les mer om Refurnish her: https://flytteeksperten.no/kontormobler/

FlytteEkspertens satsingsgruppe for miljø jobber systematisk og kontinuerlig med å videreutvikle konseptet fortløpende etter hvert som nye miljøvennlige løsninger og produkter kommer på markedet, slik at disse også kan implementeres i konseptet. Vi jobber tett med ledende selskaper i Norge innenfor gjenbruk. Målet er å gjennomføre en mest mulig miljøvennlig flytteprosess for våre kunder. Arbeidet ledes av vår miljøansvarlig Heidi Ramsdal-Ekle. 

Miljøfyrtårn logo

Kontakt oss

Fyll ut skjema for gratis og uforpliktende befaring. Vi følger opp henvendelsen i løpet av samme, eller påfølgende arbeidsdag.
 

I de fleste tilfeller vil det være ønskelig med en befaring og et kort møte, slik at oppdraget blir godt definert – og vi kan gi et nøyaktig pristilbud.

For enklere prosjekt, vil det være mulig å gi et prisestimat kun basert på inventarlisten og informasjon om adkomst ut- og inn. Fyll i så fall ut en: TILBUDSFORESPØRSEL